Tutustu tarjouksiin

LRP kasvovoiteet

La Roche Posay Hydraphase, Effaclar, Rosalic tai Toleriane -sarjan kasvovoiteen ostajalle matkakokoinen Micellaire-puhdistuvesi 50ml kaupan päälle.

Vichy Ideal body-kuivaöljyt ja Aqua Sorbet-emulsiovoide

Kuivaöljy, joka ravitsee ja kaunistaa herkintäkin ihoa. Kymmentä eri hoitavaa öljyä sisältävä kuivaöljy ravitsee ja kaunistaa herkintäkin ihoa. Voidaan käyttää sekä kasvojen että vartalon iholla, sopii myös hiustenhoitotuotteeksi. Naisellinen, hienostuntu tuoksu. Hypoallergeeninen. Parabeeniton. Testattu herkällä iholla ihotautilääkärin valvonnassa.

 

Erittäin kevyt ja virkistävä vartaloemulsio. Kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti ja antaa virkistävän tunteen. Kaikille ihotyypeille. Kevyt ja raikas koostumus, joka imeytyy nopeasti. Ihanteellinen kesällä käytettäväksi. Ainesosina 10 öljyä + LHA + hyaluronihappo. Kehitetty herkälle iholle. Hypoallergeeninen. Sisältää mineraalipitoista Vichy Thermal Spa -lähdevettä. Parabeeniton.

Tarjous voimassa 8.8. asti

-20 %

Vichy Aqualia Thermal tuubit

Vahvistava 24h kosteuttava hoitosarja normaalille ja pintakuivalle iholle. Sisältää hyaluronihappoa ja Aquabioryl™ -yhdistettä.

Aqualia Thermal -tuotteiden sisältämä hyaluronihappo on yksi tärkeimmistä luonnollisista kosteudensitojista iholla. Sillä on erinomainen vedensitomiskyky ja se auttaa tekemään ihon pinnan pehmeäksi ja joustavaksi. Aquabioryl™ on sokeri, joka auttaa kosteuttamaan ihoa pitkäkestoisesti ja optimaalisesti. Se auttaa myös pehmittämään ja rauhoittamaan ihoa.

Tarjous voimassa 8.8.17 asti

40 ml

-25 %

Aco aurinkotuotteet

ACO tarjoaa täydellisen valikoiman aurinkotuotteita koko perheelle, lapsille ja aikuisille, kaikkiin tilanteisiin.

-15 %

Vichy Idéalia

IDÉALIA – uuden sukupolven anti-age tuotesarja, joka vastaa naisten toiveisiin unelmaihosta

Ihonhoitosarja ihanteellisen ihon saavuttamiseen. Naisille, jotka haluavat yhdeltä tuotteelta ihoa silottavia, ihonsävyä tasoittavia ominaisuuksia sekä apua ryppyihin. Heleä ja kaunis iho kaikenikäisille, kaikille ihon sävyille ja ihotyypeille, myös herkälle iholle.

-15 %

Loput Eucerin-tuotteet

Nyt myydään varasto tyhjäksi! Vielä jäljellä rajoitettu määrä tuotteita kasvoille sekä aurinkorasvoja.

-20 %

Bethover B12-vitamiini

B12-vitamiini, eli kobalamiini, kuuluu laajaan vesiliukoisten B-vitamiinien perheeseen. Kemiallisesti B12-vitamiini on yksi monimutkaisimmista vitamiineista, ja sillä on useita tärkeitä tehtäviä elimistössämme.
B12-vitamiini on tärkeä muun muassa hermoston toiminnassa. Vitamiinia tarvitaan myös nopeasti uusiutuvien solujen, kuten veren punasolujen muodostumisessa.

 

Kaupan päälle ristikkolehti!

LRP aurinkotuotteet

La Roche-Posay -sarjan aurinkotuotteen ostajalle after sun 100ml kaupan päälle.

 

ANTHELIOS-sarjan aurinkosuojatuotteet on suunniteltu aurinkoherkälle iholle ja sarja tarjoaakin vaihtoehtoja erityisen herkkäihoisille sekä erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Tuotteissa on UVB-suojan lisäksi myös korkeat UVA-suojat, jotka ylittävät eurooppalaisten suosituksien vaatimukset. Anthelios-tuotteiden koostumuksissa on huomioitu erilaisten ihotyyppien vaatimukset tuotteille ja tuotteet on testattu ihotautilääkärien valvonnassa. ANTHELIOS-sarjan tuotevalikoimassa on lukuisia hajusteettomia vaihtoehtoja.

Scholl Gelactiv-pohjalliset naisille

Osta 2 Scholl Gelactiv-pohjallisia, saat kenkäpussin kaupan päälle. Sarjasta löytyy 4 uutta keventävää pohjallista kaikkiin suosikkikenkiisi.

Apobase 440g pumppupullo

Apobase pumppupullon 440g (creme tai oily creme) ostajalle 100g kaupan päälle.

Puhdistusvaahto 50 ml KAUPAN PÄÄLLE

Osta Favoran kasvotuote, saat kaupan päälle pehmeän puhdistusvaahdon 50 ml.

Tarjous ei koske puhdistustuotteita.