Apteekkikosmetiikka Liedon Apteekissa

Laadukasta, turvallista kosmetiikkaa sinun ihotyypillesi

Tervetuloa tutustumaan laadukkaan apteekkikosmetiikan monipuoliseen valikoimaan Liedon keskustaan, S-marketin rakennuksessa sijaitsevaan apteekkiimme. Apteekissa myytävän kosmetiikan turvallisuus on tieteellisesti testattu, ja me autamme sinua löytämään ihotyypillesi parhaiten sopivat tuotteet. Samalla uusit vaikka reseptisi, ja halutessasi voit hoitaa asiointisi myös drive-in-apteekkimme kautta.

Myös me esittelemme sinulle tarkemmin apteekkikosmetiikkamme valikoimia, kun tulet meille käymään. Voit myös tiedustella etukäteen etsimiäsi tuotteita!

Ota yhteyttä »

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä ne tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja testattu herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy vaalii eettisiä toimintatapoja, mikä varmistaa tuotteiden turvallisuuden.

Apteekissamme on dermokosmetiikkakeskus.

Tutustu tarkemmin Vichy-tuotteisiin »

Sebamed

Tasapainoisen ihon lähtökohtana on sille luontainen, lievästi hapan suojakerros. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed on alkuperäinen, ensimmäinen ihonhoidon tuotesarja, jossa PH on 5,5 eli sama kuin terveen ihon. Lisäksi Sebamed sisältää kuivumista ehkäiseviä öljyjä ja kosteutta sitovia luonnollisia aineita, jotka ovat paitsi tutkittuja myös ehdottoman puhtaita. 

Tutustu tarkemmin Sebamedin tuotteisiin »

La Roche-Posay

Herkän ihon asiantuntijana tunnettu La Roche-Posay sisältää antioksidanttista ja rauhoittavaa La Roche-Posay -thermal lähdevettä. Tuotteiden perustana ovat ihotautilääkäreiden vaatimukset, minkä vuoksi La Roche-Posay’n pääperiaatteisiin lukeutuvat turvallisuus, tehokkuus ja yksinkertaisuus.

Tutustu tarkemmin La Roche-Posay -tuotteisiin  »

Favora

Favora on suomalainen ihonhoitosarja, joka sopii herkällekin iholle. Kaikki tuotteissa käytettävät raaka-aineet ovat turvallisia ja puhtaita, ne eivät sisällä keinotekoisia hajusteita eivätkä väriaineita ja hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Varsinkin herkän ihon hyvinvoinnissa korostuvat hellävarainen puhdistus, ihoa suojaavat ainesosat ja tehokas kosteutus. Tavoitteena on saada hyväkuntoinen iho, joka on myös vastustuskykyinen ja pystyy palautumaan paremmin erilaisista rasituksista.

Tutustu tarkemmin Favoran tuotteisiin »

Elivo

Suomalaiset Elivon vartalo- ja hiustuotteet ovat väriaineettomia ja hajusteettomia. Ne on valmistettu suojaamaan ja hoitamaan kuivaa, herkkää ihoa. Yhdessä eri alojen asiantuntijoiden kanssa kehitetyt tuotteet on tehty eritoten suomalaisen kuluttajan tarpeisiin ja päivittäiseen käyttöön kaikenikäisille.

Tutustu tarkemmin Elivon tuotteisiin »

Avène

Avène-tuotteet on kehitetty eritoten herkälle ja atooppiselle iholle. Ne perustuvat ihoa rauhoittavaan terveyslähdeveteen, jonka vaikutuksista on julkaistu noin 50 kliinistä tutkimusta. Kaikki Avènen tuotteet valmistetaan ISO 9002 -laatustandardilla ja ne ovat hypoallergeenisia, testattu kliinisin kokein ihotautilääkäreiden valvonnassa ja ei komedogeenisiä (ei mustapäitä aiheuttavia).

Tutustu tarkemmin Avène-tuotteisiin »

ACO

Pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava ACO Hud tekee omaa tutkimustyötä tuotekehityslaboratoriossaan, jossa kehitetään tuotteita ylellisistä ihonhoitotuotteista lääkevalmisteisiin. Yksinkertaisuutta arvostava ACO on jättänyt tuotteistaan pois turhat raaka-aineet ja lisäaineet valiten ainoastaan raaka-aineita, joiden tiedetään tutkitusti olevan hyväksi ihollesi. Erilaisista tuotteista löytyy paras ratkaisu kunkin omalle, erilaiselle iholle, tarvitaan sitten ihon puhdistusta, kosteutusta tai aurinkosuojaa. 

Tutustu tarkemmin ACO-tuotteisiin »