Laadukasta kosmetiikka apteekista!

Tervetuloa tutustumaan laadukkaan apteekkikosmetiikan monipuoliseen valikoimaan. Opastamme sinua löytämään omalle ihotyypillesi parhaiten sopivat tuotteet. Apteekissa myytävän kosmetiikan turvallisuus on tieteellisesti testattu.

vichyVichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.

Apteekissamme on dermokosmetiikkakeskus.

Tuotesarjan omille sivuille


sebamedSebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka PH on sama kuin terveen ihon, eli 5,5. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kostetutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.

Tuotesarjan omille sivuille »


la_roche_posayLa Roche-Posay

La Roche-Posay on herkän ihon asiantuntija. Sisältää rauhoittavaa ja antioksidanttista La Roche-Posay -thermal lähdevettä. Tuotteiden lähtökohtana ovat ihotautilääkäreiden tarpeet ja vaatimukset tuotteille. Sen vuoksi La Roche-Posay’n kolme pääperiaatetta ovat turvallisuus-tehokkuus-yksinkertaisuus.

Tuotesarjan omat kotisivut


favoraFavora

Suomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omille sivuille »


elivoElivo

Hajusteettomat ja väriaineettomat Elivo vartalo- ja hiustuotteet on valmistettu sekä hoitamaan että suojaamaan kuivaa ja herkkää ihoa. Tuotteet on kehitetty eri alojen asiantuntijoiden kanssa huomioiden suomalaisen kuluttajan tarpeet. Suomalaiset Elivo-tuotteet sopivat päivittäiseen käyttöön kaikenikäisille.

Tuotesarjan omat kotisivut


 aveneAVÈNE

Erityisesti herkälle ja atooppiselle iholle tarkoitetut Avène tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan terveyslähdeveteen. Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Kaikki Avene tuotteet valmistetaan ISO 9002 –laatustandardin mukaisesti. Tuotteet ovat hypoallergeenisia, ei komedogeenisiä (ei mustapäitä aiheuttavia) sekä testattu kliinisin kokein ihotautilääkäreiden valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »


 acoACO

ACO Hud on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys, joka harjoittaa omaa tutkimustyötä. Yrityksellä on oma tuotekehityslaboratorio, jossa kehitetään erilaisia tuotteita lääkevalmisteista ylellisiin ihonhoitotuotteisiin.

ACO arvostaa yksinkertaisuutta, siksi jättävät pois turhat raaka- ja lisäaineet. ACO valitsee ainoastaan raaka-aineita, joiden tietävät tutkitusti olevan hyväksi sinulle ja ihollesi. Sinun vuoksesi. Koska olemme erilaisia, voit aina löytää sinulle ja ihollesi parhainten sopivan tuotteen. Olipa kyseessä puhdistus, kosteutus tai aurinkosuoja. Pidä huoli itsestäsi.

Tuotesarjan omille sivuille »