Tutustu tarjouksiin

Vichy Aqualia Thermal -tuotteet

Vahvistava 24h kosteuttava hoitosarja normaalille ja pintakuivalle iholle. Sisältää hyaluronihappoa ja Aquabioryl™ -yhdistettä.Aqualia Thermal -tuotteiden sisältämä hyaluronihappo on yksi tärkeimmistä luonnollisista kosteudensitojista iholla. Sillä on erinomainen vedensitomiskyky ja se auttaa tekemään ihon pinnan pehmeäksi ja joustavaksi. Aquabioryl™ on sokeri, joka auttaa kosteuttamaan ihoa pitkäkestoisesti ja optimaalisesti. Se auttaa myös pehmittämään ja rauhoittamaan ihoa.

-15 %

Aco Face -tuotteet

ACO-tuotteisiin valitut ja niistä pois jätetyt aineosat on harkittu tarkkaan. Tavoitteena ovat mahdollisimman tehokkaat ja samalla hellävaraiset tuotteet sinun ihollesi. Ihonhoitotuotteet on luotu pohjoisiin olosuhteisiin ja kehitetty kosteuttamaan ihoa tehokkaasti.

Tuotteita kaikille ihotyypeille puhdistukseen ja hoitamiseen.

-20 %

Multivita Omegalive -kalaöljyt

Multivita Omegalive Juniori 45 kpl, Basic 120 kaps., Strong 100 kaps., Raskaus 100 kaps.
Laadukkaat kalaöljyvalmisteet eri elämäntilanteisiin. Sisältävät elimistölle tärkeitä ja välttämättömiä omega-3-rasvahappoja, jotka edistävät sydämen, aivojen ja näkökyvyn normaalina pysymistä.

-15 %

Devisol D-vitamiinit

Suomessa valmistetut DeviSol-vitamiinitabletit sisältävät 10 (vain Mix), 20 tai 50 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

200 tabl

-15 %

Helein Anti-Aging Premium

Osta Helein Anti-Aging Premium ja saat lahjaksi Helein Skin, Hair & Nails -tuotteen 60 kaps.

 

Anti-Aging Premium lisää kosteutta ja kimmoisuutta iholle.

60 kaps

Melarest Melatoniini 1,9mg 100 tabl

Melarest Melatoniini Extra vahva 1,9mg 100 tabl nieltävän tai mintun makuisen tuotteen ostajalle Melarest Melatoniini 30 tabl mint 1mg kaupan päälle.

 

Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

Lrp Effaclar -voiteet

EFFACLAR Mat, Duo+ tai Duo+ sävytetty –voiteen ostajalle Effaclar puhdistusgeeli 50 ml kaupan päälle!

Uutuus! Duo+ sävytetty, ihon sävyä korjaava hoitovoide rasvoittuvalle/epäpuhtaalle iholle, jolla on taipumusta vaikeisiin epäpuhtauksiin. Vähentää vaikeita epäpuhtauksia (esim. finnejä), puhdistaa talin tukkimia ihohuokosia ja tekee ihon sävystä välittömästi tasaisen ilman naamiomaista lopputulosta. Ei tuki ihohuokosia.

Duo+ Hoitovoide epäpuhtaalle iholle, jossa tukkeutuneita ihohuokosia

Mat hoitovoide rasvoittuvalle ja kiiltävälle iholle.

 

 

LRP kasvovoiteet

La Roche Posay Hydraphase, Effaclar, Rosalic tai Toleriane -sarjan kasvovoiteen ostajalle matkakokoinen Micellaire-puhdistusvesi 50ml kaupan päälle.

Loput Eucerin-tuotteet

Nyt myydään varasto tyhjäksi! Vielä jäljellä rajoitettu määrä tuotteita kasvoille sekä aurinkorasvoja.

-30 %

Bethover B12-vitamiini

B12-vitamiini, eli kobalamiini, kuuluu laajaan vesiliukoisten B-vitamiinien perheeseen. Kemiallisesti B12-vitamiini on yksi monimutkaisimmista vitamiineista, ja sillä on useita tärkeitä tehtäviä elimistössämme.
B12-vitamiini on tärkeä muun muassa hermoston toiminnassa. Vitamiinia tarvitaan myös nopeasti uusiutuvien solujen, kuten veren punasolujen muodostumisessa.

 

Kaupan päälle ristikkolehti!

Scholl Gelactiv-pohjalliset naisille

Osta 2 Scholl Gelactiv-pohjallisia, saat kenkäpussin kaupan päälle. Sarjasta löytyy 4 uutta keventävää pohjallista kaikkiin suosikkikenkiisi.

Apobase 440g pumppupullo

Apobase pumppupullon 440g (creme tai oily creme) ostajalle 100g kaupan päälle.