Tutustu tarjouksiin

Aco Party

Kahden Aco-tuotteen ostajalle Aco Face -kasvovoide kaupan päälle. Tarjous ei koske Aco-huulivoiteita. Kaupanpäällisiä rajoitettu erä.

Biorion-tuotteet

5 mg biotiinia sisältävä Strong-ravintolisä, shampoo, hoitoaine ja Stimuloiva hoitoneste hiuspohjalle muodostavat hiusjuurien ja -pohjien hyvinvointia tukevan tuoteperheen.
Biorion shampoo tuuheuttaa ja kosteuttaa hiuksia ja stimuloi hiuspohjan verenkiertoa. Tuuheuttava ja ravitseva Biorion hoitoaine on nyt saatavilla kätevässä tuubissa – ja sopii suosittuun curly girl -metodiin! Biorion Stimuloiva hoitoneste hiuspohjalle edistää uusien hiusten kasvua ja hidastaa ennenaikaista hiustenlähtöä. Biorion-ravintolisät sisältävät runsaasti hiuksille ja kynsille elinvoimaa tuovaa biotiinia. Kapselit on valmistettu Suomessa.

 

-15 %

Melarest-melatoniinit

Melarest Melatoniinit 1,9 mg:n isot pakkaukset syyskuun ajan -15%.

-15 %

Paranix-tuotteet

Paranix, Euroopan johtava tuotemerkki täitartuntojen hoidossa, tarjoaa kaikkea, mitä tarvitset häätääksesi lapsesi päätäit ja välttääksesi tartunnat.

Tuotteet eivät sisällä lainkaan kemiallisia hyönteismyrkkyjä, ja ne vaikuttavat mekaanisesti. Siksi päätäit eivät kykene kehittämään vastustuskykyä sen ainesosia vastaan.

-15 %

Multivita suosikit

Syyskuussa tarjouksessa Multivita Plus 200 tabl, vahva Multivita Forte 120 tabl., virkistävä Multivita Ascorbin Long 500 mg 200 tabl. ja Multivita Beko Long 200 tabl. Kampanjaan kuuluvat myös Multivita Raskaus ja imetys 120 tabl ja Multivita Omegalive Strong 100 kaps.

-15 %

Minisun D-vitamiinit

Minisun D-vitamiinit: Minisun 20 mikrog 200 tabl, 50 mikrog 200 tabl, 100 mikrog 90 tabl,

Minisun Junior apina banaani ja nalle mansikka 10 mikrog 100 tabl.

Kampanjatuotteet syyskuu ajan -20%

-20 %